Ook een eigen babysite? kijkonzebaby.nl

dagboek

19 juli 2011 - eerste 3 manden

De eerste 3 maanden zijn verlopen....
wat een spanning allemaal is het nu wel of niet zo dat ik zwanger ben en wij samen ons kindje verwachten.....
test in test uit.. wat een gedoe allemaal.
maargoed mijn lijf geeft duidelijk aan zwanger te zijn en dan dus maar naar de huisarts.... volgens de berekening moet ik nu 7 weken zanger zijn!!!
raar idee hoor dat er een klein hummeltje in je buik groeit.. en Tjarco heeft helemaal zoiets van eerst zien dan geloven, maar ja die voelt verder niks dat doe je als vrouw zijn toch alleen in dat opzicht.... maar Tjarco zegt wel nog zuiniger op me te zijn en ik ben nu nog kostbaarder zegt hij leuk allemaal hoor.. alhoewel misselijk zijn, de hele dag honger hebben, die irritante stemmingen tsja ze horen erbij maar zijn geen lolletje.... ik krijg dan gelukkig ook allemaal tips om dit tegen te gaan en goed mogeljk de dag door te komen en belangrijker is nog gewoon op je gevoel afgaan en je lijf volgen..
veel slapen dus want je lijf vraagt nu extra energie en ik ben dan ook veel moe heerlijk relaxen hebben we nu helemaal geen hekel aan.
we hopen dat het allemaal goed verloopt en dat we begin maart ons kindje op de wereld kunnen zetten.. hou het verloop gerust in de gaten want er gebeurt veel....en krabbel of babbel gerust lekker mee en heb je tips die zijn altijd welkom!!!!